Den norske Fronter Brukerkonferanse 2011

I flere har har Fronter lovet oss ny design og nye funksjoner. De som har sett “Krystallkula” på brukerkonferansene husker det. Men ventetiden er over og Fronter Y11 er her. Det var en av de store nyhetene på årets konferanse på Kielfergen. men siden Y11 er her er det ingen store nyhet kanskje?

Den store nyheten for mitt vedkommende er Kikora, et matematikkverktøy integrert i Fronter på samme måte som Creaza, altså ekstern ressurs med tilgang i Fronter. Kikora er ment for opptil 1vgs, men etter å ha sett litt på programmet, så vil jeg si at det er like aktuelt for første års studenter på høgskole og universitetsnivå som sliter med matematikk. Så besøk dem.

Ellers var det som alltid inspirerende å være med på konferansen. Etter 8 års deltagelse kommer ikke gullkornene på rekke og rad, når det gjelder tips og triks, men de er der og det er inspirerende å møte andre som ikke er fornøyd med fjorårets kopi.

Her er en video av Harald Gjervik og Idar Ramberg som presenterer Y11 og “krystallkula” i Fronter.

 

| Open Player in New Window

Comments are closed.