Litt om Fronter Brukerkonferanse 2010, Norge.

Så har et nytt år gått og med det en ny konferanse i Fronter. Og for å ta konklusjonen først: jeg mener dette var den beste konferansen på flere år. Grunnen kan være så mangt. Jeg opplevde fjorårets konferanse som ok, men en som manglet nyheter. Den mest kreative applikasjonen i Fronter, Creaza, var allerede blitt presentert året før. Og det ble en gjentagelse å se på presentasjonen ifjor. Men i år hadde alle fornyet seg. Både foredragene om design og om Creaza var i ny drakt og og hadde flere detaljer enn tidligere.  Det har resultert i mange gode tips og inspirerende ideer å ta med hjem. For å være rettferdig, det var gode tips i fjor også, men de foredragene jeg havnet på var spesielt rettet mot admin.

Underholdningen var helt topp. ikke bare var Petter Schjerven og Paul Håvard Østby underholdende, men de var også utfordrende, funderende og ga sine stikk til Fronter. Mer kan mann ikke forvente.

Det mest negative med konferansen var publikums oppførsel, som ikke eide oppdragelse nok til å høre på musikken, men måtte løpe til lunsjbordet midt i konserten.

Fronter Y10, siste versjonen, er allerede ute og snart skal den installeres på UiT. Det er vel ingen direkte endirnger å se, så dessverre er det som skulle ha vært en nyhet, fortsatt på utvikllingsstadiet. Men vi nærmer oss skrittevis den nYe Fronter og gleder oss over en oppdatert design og ny funksjonalitet i prøvevektøyet. Til slutt noen av mine bilder fra konferansen;

Comments are closed.