MANDAG UKE 3

i dag fikk vi endelig det etterlengtede kittet. Dette kittet har et nytt lotnummer.Vi har satt opp de prøvene som skal analyseres på nytt. Disse vil være ferdig analysert til onsdag. vi vil derfor på onsdag få informasjon om det nye kittet gir bedre resultater eller om det er like håpløst som det gamle. Vår foreløpige konklusjon før vurdering av det nye kittet, er at det gamle viser altfor stor variasjon. Hvis vi får bra resultater med det nye kittet kan vi eventuelt konkludere med at det har vært noe feil med det gamle kittet og eventuelt at det nye er forbedret.

vi har tidligere på dagen i dag jobbet med teoridelen til oppgaven.

vi har tenkt å levere oppgaven inn til i morgen kvell. Hvis det er mulig hadde det vært fint å kunne fått veiledning på oppgaven på mandag. Dette for å få en pekepinn på om vi er på rett vei, samtidig som vi vil ha god tid til å rette opp eventuelle feil. Det vil i hovedsak være teoridelen som er klar til vurdering. Resultatene og diskusjonen krever enda mye arbeid, særlig med tanke på at vi enda ikke har alle resultatene.

One Response to “MANDAG UKE 3”

  1. webmaster says:

    Vi får håpe det beste. Det hadde vært kjekt med gode resultater.
    Om dere levere noe i løpet av onsdag formiddag, går det bra å ha en samtale på mandagen.

    Homayoun