Archive for January, 2012

BETT2012? You bet!

Saturday, January 21st, 2012
BETT2012 som Fronters gjest

BETT2012 som Fronters gjest

Denne podcasten er laget ved hjelp av Apples innebygde tekst til tale funksjon og satt sammen med bilder ved hjelp av Creaza.

 

| Open Player in New Window

I september 2011 hadde jeg en unik opplevelse. Jeg deltok på Fronter Brukerkonferanse på Oslo-Kiel ferga, og ble oppmerksom på at jeg var nominert til årets Fronterbruker. Ikke nok med det. Dagen etter kom juryens kjennelse, og mens de leste den skjønte jeg at det var meg de snakket om. En merkelig opplevelse.

Og hva får årets Fronterbruker: Han/hun får være Fronters gjest på et arrangement. Jeg valgte BETT2012 i London, som er utstilling innenfor alt som er nytt i britisk utdanning og teknologi. Det er noe å få med seg en gang i livet.

30000 besøkende og hundretalls utstillere innenfor utdanning på samme sted er en fantastisk opplevelse. Det er også noen foredrag ved siden av.

Show Lounge, Velkommen

Åpningstale Fronterkonferansen 2011

Det mest interessante for meg var likevel hvor lite som er nytt. Det meste hadde jeg hørt om eller sett før. Hvor mange ganger skal man introdusere “lage podkast” eller “din virtuelle skole” eller “bruk Facebook i utdanning”. Så, er man (jeg) oppegående og følger med, så er det fint lite nytt å få med seg. Likevel er det stort å møte likesinnede.

Så en takk til Fronter (nærmere bestemt Fronternordic) for den æren det var å bli nominert til årets bruker, den gleden det er å faktisk få prisen, og en flott tur og fantastisk opphold i London som er et minne for livet, Den dagen jeg har glemt denne turen, er det på tide å ringe aldershjemmet.

Du kan se flere bilder fra London på facebooksiden til fronternordic.

Fronter Y11, første inntrykk

Sunday, January 1st, 2012

For noen dager siden oppgraderte UiT sin Fronter installasjon til det såkalt nye Fronter Y11. Nå har Fronter Y11 riktignok vært ute en stund, og man har kanskje ventet for å se etter barnesykdommer først. Men nå er ventetiden over og Y11 er her.

Det er mye design og ikke så mye innhold som er endret, slik jeg kan se. Så denne videoen er ikke en anmeldelse, men heller et førsteinntrykk av Y11.

 

| Open Player in New Window