Archive for November, 2011

Hold deg oppdatert med meldinger, nyheter og lignende i Fronter

Tuesday, November 15th, 2011

Læringsplattformen Fronter har mange gode sider, men det har alltid vært et lite minus at man må logge seg inn i Fronter bare for å se om det har kommet meldinger, dokumenter diskusjoner etc.

Derfor kom Fronter med en løsning for 5-6 år siden, der du kunne abonnere på Dagens aktualitet i form av en e-post. Denne gode løsningen er ikke lett å få øye på og det er min erfaring at den har gått i glemmeboken. Mange nye brukere kjenner ikke til denne løsningen og irriterer seg over pålogging.

I denne videoen kan du se hvordan du slår på denne funksjonen. Alternativ kan du bruke din iPhone, iPad, eller Android der Fronter appen har blitt ganske så bra.

 

| Open Player in New Window

Din Mac snakker norsk.

Tuesday, November 1st, 2011

Et av de artige og gode verktøyene i Apple sin Mac OS X har vært den fantastiske løsningen Apple har for å lese opp tekst fra alle tekstdokumenter. Men inntil Lion har det ikke vært mulig å bruke denne løsningen på norsk tekst. Lion har jo vært ute en stund, men ikke alle kjenner dennevfunksjonen. Du kan lett ta en tekst, få den lest opp av din Mac, for deretetter å lagre det hele som en lydfil.

Denne videoen viser hvordan.

 

| Open Player in New Window