Archive for September, 2007

Rapport fra Fronter BK 2007

Friday, September 28th, 2007

fronterknapp.pngJeg har deltatt på Fronter Brukerkonferanse for første gang som foredragsholder. Det var en interessant opplevelse. konferansen var som vanlig god og alle foredrag matnyttige; uansett om perspektivet var teknikk eller filosofi.

Jeg er ganske fornøyd med egen innsats. Det eneste problemet var det tekniske. Jeg hadde bedt om lokal installasjon av mitt rom for Ã¥ demonstrere “live”. Pga sykdom skjedde det ikke og jeg mÃ¥tte bruke plan B; video av skjerm. Uvisst av hvilke grunner var bilde uskarpt, til tross for en god test dagen før.

Mitt foredrag begynte kl 0815 på dag 2, og som vanlig var det bare 2 som møtte opp ved start, utav en forsamling på 600 og romkapasitet på 100. Jeg velger å skylde det meste på en sen middag, der desserten ble servert kl 23, med påfølgende biologisk reaksjon dagen etter.

På slutten av foredraget var det nok ca 10 tilhører og antallet økte på de senere foredragene utover dagen. Interessant å se at lærere sliter med de samme fristelsene som vi anklager studenter for.

Som vanlig var det nesten ingen spørsmål under/etter seansen, men spørsmålene kom i pausen.

Responsen var som ventet; god på presentasjon, men høgskolen oppleves som en videregående skole.

Bruk gjerne responsskjema på slutten av videoen til å sende tilbakemelding